Looking For Anything Specific?

Σταση Εργασιασ Μετρο : Θεσσαλονίκη:Στάση εργασίας και συγκέντρωση οικοδόμων ... : Στάση εργασίας έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών για την τετάρτη 26 μαΐου.

Σταση Εργασιασ Μετρο : Θεσσαλονίκη:Στάση εργασίας και συγκέντρωση οικοδόμων ... : Στάση εργασίας έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών για την τετάρτη 26 μαΐου.. Ακινητοποιημένοι θα μείνουν το πρωί της τετάρτης οι συρμοί του μετρό καθώς οι εργαζόμενοι ενός σωματείο πραγματοποιούν στάση εργασίας. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ μετρο από το pagenews.gr. .εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα). Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Την τετάρτη συνέρχεται το κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο προκειμένου να εξετάσει τεχνική μελέτη για την απόσπαση των εξαιρετικής σπουδαιότητας.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν το πρωί της τετάρτης οι συρμοί του μετρό καθώς οι εργαζόμενοι ενός σωματείο πραγματοποιούν στάση εργασίας. Σε ανακοίνωσή της για τη. Στάση εργασίας στο μετρό και συγκεκριμένα στις γραμμές 2 και 3 έχει εξαγγείλει το σωματείο το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προειδοποιητική στάση εργασίας. .εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα). Στάση εργασίας στο μετρό την τετάρτη ως τις 10:00 π.μ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΝΥΧΙΑ - Piraeus365
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019 ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΝΥΧΙΑ - Piraeus365 from www.piraeus365.gr
Χωρίς μετρό θα μείνει αύριο η πρωτεύουσα με νεότερο δελτίο τύπου, το σελμα ανακοινώνει ότι η στάση εργασίας στο μετρό (γραμμες 2 και 3) θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αφού έχει λάβει και την. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σταση εργασιασ στο to10.gr. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 και 3) την πέμπτη 12 ιουλίου 2018 από απεργια μετρο σημερα: Την τετάρτη συνέρχεται το κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο προκειμένου να εξετάσει τεχνική μελέτη για την απόσπαση των εξαιρετικής σπουδαιότητας. Επιπλέον, όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους. Στάση εργασίας έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών για την τετάρτη 26 μαΐου. Στάση εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό το σάββατο. Η απόφαση ελήφθη από το σελμα (σωματείο εργαζομένων λειτουργείας.

Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ.

Διαμαρτύρονται για την έλλειψη ανταλλακτικών, την μη υπογραφή νέας συλλογικής. Την τετάρτη συνέρχεται το κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο προκειμένου να εξετάσει τεχνική μελέτη για την απόσπαση των εξαιρετικής σπουδαιότητας. Στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δευτέρα 25 ιουνίου. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 και 3) την πέμπτη 12 ιουλίου 2018 από απεργια μετρο σημερα: Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σταση εργασιασ στο to10.gr. Σε στάση εργασίας θα προβούν οι εργαζόμενοι του μετρό, την τετάρτη 26 μαϊου. Ανατροπή με τις αυριανές στάσεις εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ! Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προειδοποιητική στάση εργασίας, κατηγορώντας την διοίκηση της στασυ για «κακοδιοίκηση» και διαμαρτύρεται για έλλειψη. Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 5 τα ξημερώματα τρίτης μέχρι τις 9 π.μ. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η στασυ, ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αυριανή στάση εργασίας που εξήγγειλε το σελμα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 το πρωί στο. Χωρίς μετρό θα μείνει αύριο η πρωτεύουσα με νεότερο δελτίο τύπου, το σελμα ανακοινώνει ότι η στάση εργασίας στο μετρό (γραμμες 2 και 3) θα πραγματοποιηθεί κανονικά, αφού έχει λάβει και την.

Επιπλέον, όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους. Στάση εργασίας στο μετρό την τετάρτη ως τις 10:00 π.μ. Στάση εργασίας στο μετρό και συγκεκριμένα στις γραμμές 2 και 3 έχει εξαγγείλει το σωματείο το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προειδοποιητική στάση εργασίας. Στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δευτέρα 25 ιουνίου. Προειδοποιητική θα είναι η στάση εργασίας του μετρό την τετάρτη (26/5) στις γραμμές 2 και 3.

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΡΟ | ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΡΟ | ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ from neaselida.gr
Στάση εργασίας έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών για την τετάρτη 26 μαΐου. Στάση εργασίας αύριο στο μετρό από την έναρξη της λειτουργίας του, έως τις 10 το πρωί. Η στάση εργασίας θα ξεκινήσει με την έναρξη της βάρδιας και θα ολοκληρωθεί στις 10 το πρωί. Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 και 3) την πέμπτη 12 ιουλίου 2018 από απεργια μετρο σημερα: Προχωρούν οι εργαζόμενοι στο μετρό. Στάση εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό το σάββατο. Αφορμή η στάση εργασίας της τετάρτης (26.05.2021) που έχει κηρυχθεί από το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) για τις γραμμές 2 και 3.

Η στάση εργασίας θα ξεκινήσει με την έναρξη της βάρδιας και θα ολοκληρωθεί στις 10 το πρωί.

Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό. Αφορμή η στάση εργασίας της τετάρτης (26.05.2021) που έχει κηρυχθεί από το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) για τις γραμμές 2 και 3. Στάση εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό το σάββατο. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ μετρο από το pagenews.gr. Οι εργαζόμενοι, μάλιστα, θα προχωρήσουν στην στάση εργασίας. Σε στάση εργασίας θα προβούν οι εργαζόμενοι του μετρό, την τετάρτη 26 μαϊου. Την τετάρτη συνέρχεται το κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο προκειμένου να εξετάσει τεχνική μελέτη για την απόσπαση των εξαιρετικής σπουδαιότητας. Προχωρούν οι εργαζόμενοι στο μετρό. Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σταση εργασιασ στο to10.gr. Το σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για προειδοποιητική στάση εργασίας, κατηγορώντας την διοίκηση της στασυ για «κακοδιοίκηση» και διαμαρτύρεται για έλλειψη. Προειδοποιητική στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2 και 3), την τετάρτη 26 μαΐου, από την έναρξη λειτουργίας έως τις 10 το πρωί, εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. Στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό.

Διαμαρτύρονται για την έλλειψη ανταλλακτικών, την μη υπογραφή νέας συλλογικής. Στάση εργασίας αύριο στο μετρό από την έναρξη της λειτουργίας του, έως τις 10 το πρωί. Στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δευτέρα 25 ιουνίου. Προειδοποιητική στάση εργασίας στο μετρό (γραμμές 2 και 3), την τετάρτη 26 μαΐου, από την έναρξη λειτουργίας έως τις 10 το πρωί, εξήγγειλε το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών. .εργασίας στο μετρό (γραμμές 2&3) για την τετάρτη 26 μαΐου 2021 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα).

Απεργία ΜΜΜ: Στάση εργασίας σε μετρό και τραμ τη Δευτέρα ...
Απεργία ΜΜΜ: Στάση εργασίας σε μετρό και τραμ τη Δευτέρα ... from cdn.cnngreece.gr
Στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δευτέρα 25 ιουνίου. Σε στάση εργασίας θα προβούν οι εργαζόμενοι του μετρό, την τετάρτη 26 μαϊου. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για σταση εργασιασ μετρο από το pagenews.gr. Την τετάρτη συνέρχεται το κεντρικό αρχαιολογικό συμβούλιο προκειμένου να εξετάσει τεχνική μελέτη για την απόσπαση των εξαιρετικής σπουδαιότητας. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για σταση εργασιασ στο to10.gr. Προχωρούν οι εργαζόμενοι στο μετρό. Σε τετράωρη στάση εργασίας από τις 5 τα ξημερώματα τρίτης μέχρι τις 9 π.μ. Πολιτική θύελλα φέρνει το μετρό:

Η στάση εργασίας θα ξεκινήσει με την έναρξη της βάρδιας και θα ολοκληρωθεί στις 10 το πρωί.

Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, τραμ. Πολιτική θύελλα φέρνει το μετρό: Στάση εργασίας την τετάρτη από την έναρξη λειτουργίας μέχρι τις 10 το πρωί. Στάση εργασίας έχει εξαγγείλει το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών για την τετάρτη 26 μαΐου. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο μετρό (γραμμές 2 και 3) την πέμπτη 12 ιουλίου 2018 από απεργια μετρο σημερα: Στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα δευτέρα 25 ιουνίου. Στάση εργασίας σε μετρό και ηλεκτρικό το σάββατο. Σε στάση εργασίας θα προβούν οι εργαζόμενοι του μετρό, την τετάρτη 26 μαϊου. Διαμαρτύρονται για την έλλειψη ανταλλακτικών, την μη υπογραφή νέας συλλογικής. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό για 4,5 ώρες δεδομένου ότι τα πρώτα. Ακινητοποιημένοι θα μείνουν το πρωί της τετάρτης οι συρμοί του μετρό καθώς οι εργαζόμενοι ενός σωματείο πραγματοποιούν στάση εργασίας. Αφορμή η στάση εργασίας της τετάρτης (26.05.2021) που έχει κηρυχθεί από το σωματείο εργαζομένων λειτουργίας μετρό αθηνών (σελμα) για τις γραμμές 2 και 3. Σε ανακοίνωσή της για τη.

Posting Komentar

0 Komentar