Looking For Anything Specific?

Πάμπλο Γκαρσία Λάουρα / Laoyra Gkarsia O Pamplo Einai Etoimos Pic Sdna - Με τον πάμπλο γκαρσία τα έβαλε ο κώστας καραπαπάς, ο οποίος περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασχοληθεί με τον προπονητή του παοκ.

Πάμπλο Γκαρσία Λάουρα / Laoyra Gkarsia O Pamplo Einai Etoimos Pic Sdna - Με τον πάμπλο γκαρσία τα έβαλε ο κώστας καραπαπάς, ο οποίος περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασχοληθεί με τον προπονητή του παοκ.. Αλλά ο πάμπλο γκαρσία είναι κι άλλα πράγματα. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της. Ο πάμπλο γκαμπριέλ γκαρσία πέρες (ισπανικά: «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο, που πάντα μας στήριζε, είμαστε. Η ίδια φαίνεται να στέλνει μήνυμα σε όλους εκείνους που προδικάζουν το μέλλον του πάμπλο γκαρσία στον παοκ.

Δείτε τι ανέβασε, δείτε τι έγραψω η σύζυγος του 43χρονου τεχνικού, λάουρα. Ο πάμπλο γκαρσία είναι προπονητής του παοκ. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της. Ο προπονητής του παοκ αφιέρωσε το κύπελλο στη σύζυγό του, σε όλη την οικογένεια του παοκ και. Η ίδια φαίνεται να στέλνει μήνυμα σε όλους εκείνους που προδικάζουν το μέλλον του πάμπλο γκαρσία στον παοκ.

Syzygos Gkarsia Otan 8a Exei Oles Tis Adeies 8a Ton Afhsoyn Na Anoi3ei To Diko Toy Kreopwleio Sports Room
Syzygos Gkarsia Otan 8a Exei Oles Tis Adeies 8a Ton Afhsoyn Na Anoi3ei To Diko Toy Kreopwleio Sports Room from sportsroom.gr
Ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση ένιωσα πολύ χαρά για την οικογένεια μου, για τη γυναίκα μου, τη λάουρα, γιατί πάντα είναι μαζί μου. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την. «αυτό το τρόπαιο είναι για την λάουρα τη γυναίκα μου και την οικογένεια μου. Ένα ακόμα μήνυμα με… ιδιαίτερο νόημα έστειλε η λάουρα γκαρσία για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του παοκ. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένειά. Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πάμπλο γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού. Η αλητεία γκαρσία που εκθέτει παοκ και ιβάν σαββίδη και η ένοχη σιωπή της «αποκαλυπτικής» δημοσιογραφίας. Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της «αυτό το τρόπαιο είναι για την λάουρα, την οικογένεια μου, για όλο τον κόσμο του παοκ που πάντα.

Απίστευτη καταγγελία καραπαπά για γκαρσία.

Συγκεκριμένα, η λάουρα γκαρσία πανηγύρισε για την επιτυχία της ομάδας του ουρουγουανού τεχνικού, αναρτώντας μία φωτογραφία του συζύγου της από το παρελθόν και τώρα. «αυτό το τρόπαιο είναι για την λάουρα τη γυναίκα μου και την οικογένεια μου. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένειά. Οι ερυθρόλευκοι με τη στάση τους εξέθεσαν στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης τον πάμπλο γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι. Στις δηλώσεις του φανερά συγκινημένος και ενθουσιασμένος αφιέρωσε τον τίτλο στην οικογένεια του και στον. Η ίδια φαίνεται να στέλνει μήνυμα σε όλους εκείνους που προδικάζουν το μέλλον του πάμπλο γκαρσία στον παοκ. Ο πάμπλο γκαρσία τόνισε πως ο παοκ είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, αναφέρθηκε και στο αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κάτι για τη νέα σεζόν, για τον πρώτο του τελικό ως προπονητής. Σάλος έχει προκληθεί με τον προπονητή του παοκ, πάμπλο γκαρσία, ο οποίος ακούγεται σε live που έκανε στο instagram τα ξημερώματα της κυριακής στη θεσσαλονίκη, μετά την άφιξη της αποστολής. «είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη». Με τον πάμπλο γκαρσία τα έβαλε ο κώστας καραπαπάς, ο οποίος περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασχοληθεί με τον προπονητή του παοκ. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της. Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πάμπλο γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού. Ο ουρουγουανός τεχνικός σχολίασε σχετικά:

Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της «αυτό το τρόπαιο είναι για την λάουρα, την οικογένεια μου, για όλο τον κόσμο του παοκ που πάντα. Όπως έκανε ο πάμπλο γκαρσία, αλλά και ο κρμεντσικ. Ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση ένιωσα πολύ χαρά για την οικογένεια μου, για τη γυναίκα μου, τη λάουρα, γιατί πάντα είναι μαζί μου. Η σύζυγος του πάμπλο γκαρσία αντέδρασε σε όσα υποστήριξε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του metropolis 95.5 για τη θέση που αυτή πήρε για τη φάση του ομάρ ελ καντουρί στον ματς του παοκ. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένειά.

Api8ano H Gynaika Toy Pamplo Gkarsia Ta Xwnei Ston Falakro Raptopoylo Shootandgoal
Api8ano H Gynaika Toy Pamplo Gkarsia Ta Xwnei Ston Falakro Raptopoylo Shootandgoal from shootandgoal.cyprustimes.com
Συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις στην κάμερα της cosmote tv ο πάμπλο γκαρσία, μετά τον τελικό του «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο. Δείτε τι ανέβασε, δείτε τι έγραψω η σύζυγος του 43χρονου τεχνικού, λάουρα. Ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση ένιωσα πολύ χαρά για την οικογένεια μου, για τη γυναίκα μου, τη λάουρα, γιατί πάντα είναι μαζί μου. Ο πάμπλο γκαρσία, μετά το τέλος της αναμέτρησης του παοκ με την λαμία, μιλώντας στην κάμερα της nova. Ο πάμπλο γκαρσία τόνισε πως ο παοκ είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, αναφέρθηκε και στο αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κάτι για τη νέα σεζόν, για τον πρώτο του τελικό ως προπονητής. «είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη». Ο πάμπλο γκαμπριέλ γκαρσία πέρες (ισπανικά: «αυτό το τρόπαιο είναι για την λάουρα τη γυναίκα μου και την οικογένεια μου.

Δείτε τι ανέβασε, δείτε τι έγραψω η σύζυγος του 43χρονου τεχνικού, λάουρα.

Με τον πάμπλο γκαρσία τα έβαλε ο κώστας καραπαπάς, ο οποίος περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασχοληθεί με τον προπονητή του παοκ. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της. Ο προπονητής του παοκ αφιέρωσε το κύπελλο στη σύζυγό του, σε όλη την οικογένεια του παοκ και. Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της «αυτό το τρόπαιο είναι για την λάουρα, την οικογένεια μου, για όλο τον κόσμο του παοκ που πάντα. Η σύζυγος του πάμπλο γκαρσία αντέδρασε σε όσα υποστήριξε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του metropolis 95.5 για τη θέση που αυτή πήρε για τη φάση του ομάρ ελ καντουρί στον ματς του παοκ. Ο πάμπλο γκαρσία ευχαρίστησε τον ιβάν σαββίδη, αλλά συγχρόνως μίλησε για τα 12 χρόνια παρουσίας του στην ελλάδα που αισθάνεται πως του… έκλεψαν πολλά και με αυτό το τρόπαιο. Ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση ένιωσα πολύ χαρά για την οικογένεια μου, για τη γυναίκα μου, τη λάουρα, γιατί πάντα είναι μαζί μου. Είναι ο τωρινός προπονητής του παοκ. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένειά. Όπως έκανε ο πάμπλο γκαρσία, αλλά και ο κρμεντσικ. Σε πελάγη ευτυχίας ο πάμπλο γκαρσία μετά τη λήξη του τελικού του κυπέλλου ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό, αφιέρωσε τη νίκη στη σύζυγό του, λάουρα, αλλά και. Συγκεκριμένα, η λάουρα γκαρσία πανηγύρισε για την επιτυχία της ομάδας του ουρουγουανού τεχνικού, αναρτώντας μία φωτογραφία του συζύγου της από το παρελθόν και τώρα. Στις δηλώσεις του φανερά συγκινημένος και ενθουσιασμένος αφιέρωσε τον τίτλο στην οικογένεια του και στον.

«αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένειά. Ο πάμπλο γκαρσία εμφανώς συγκινημένος μετά τον πρώτο τίτλο της καριέρας του μίλησε για την αρχικά είπε: «αυτό το τρόπαιο είναι για την λάουρα τη γυναίκα μου και την οικογένεια μου. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο, που πάντα μας στήριζε, είμαστε. Οι ερυθρόλευκοι με τη στάση τους εξέθεσαν στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης τον πάμπλο γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι.

Neo Xtyphma Apo Thn Laoyra Gkarsia H Apopsh
Neo Xtyphma Apo Thn Laoyra Gkarsia H Apopsh from www.iapopsi.gr
Σε πελάγη ευτυχίας ο πάμπλο γκαρσία μετά τη λήξη του τελικού του κυπέλλου ελλάδας κόντρα στον ολυμπιακό, αφιέρωσε τη νίκη στη σύζυγό του, λάουρα, αλλά και. Γκαρσία ο παοκ έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου ελλάδος. Ο πάμπλο γκαρσία, μετά το τέλος της αναμέτρησης του παοκ με την λαμία, μιλώντας στην κάμερα της nova. Ο πάμπλο γκαρσία ευχαρίστησε τον ιβάν σαββίδη, αλλά συγχρόνως μίλησε για τα 12 χρόνια παρουσίας του στην ελλάδα που αισθάνεται πως του… έκλεψαν πολλά και με αυτό το τρόπαιο. Συγκινημένος εμφανίστηκε ο πάμπλο γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού. Η αλητεία γκαρσία που εκθέτει παοκ και ιβάν σαββίδη και η ένοχη σιωπή της «αποκαλυπτικής» δημοσιογραφίας. Με τον πάμπλο γκαρσία τα έβαλε ο κώστας καραπαπάς, ο οποίος περιμένει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να ασχοληθεί με τον προπονητή του παοκ. Εμφανώς συγκινημένος μίλησε στην κάμερα της cosmote tv ο πάμπλο γκαρσία, ο οποίος αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της cosmote:

Γκαρσία ο παοκ έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου ελλάδος.

.η σύζυγος του προπονητή του παοκ, πάμπλο γκαρσία, λάουρα γκαρσία. «πρωταθλητής όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται, ο κόσμος του παοκ». Ένα ακόμα μήνυμα με… ιδιαίτερο νόημα έστειλε η λάουρα γκαρσία για τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα του παοκ. Εμφανώς συγκινημένος ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, αφιέρωσε το κύπελλο στην αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της. Ο προπονητής του παοκ, πάμπλο γκαρσία, μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση ένιωσα πολύ χαρά για την οικογένεια μου, για τη γυναίκα μου, τη λάουρα, γιατί πάντα είναι μαζί μου. Η σύζυγος του πάμπλο γκαρσία, λάουρα, μαζί με τα παιδιά τους, βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες στη μαδρίτη και ξεναγήθηκαν στο σαντιάγκο μπερναμπέου. Ο πάμπλο γκαρσία τόνισε πως ο παοκ είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, αναφέρθηκε και στο αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει κάτι για τη νέα σεζόν, για τον πρώτο του τελικό ως προπονητής. Ο πάμπλο γκαρσία ευχαρίστησε τον ιβάν σαββίδη, αλλά συγχρόνως μίλησε για τα 12 χρόνια παρουσίας του στην ελλάδα που αισθάνεται πως του… έκλεψαν πολλά και με αυτό το τρόπαιο. Αλλά ο πάμπλο γκαρσία είναι κι άλλα πράγματα. «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένειά. Ο πάμπλο γκαρσία τόνισε πως ο παοκ είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, αναφέρθηκε και στο αν το αποτέλεσμα του αγώνα θα. Συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις στην κάμερα της cosmote tv ο πάμπλο γκαρσία, μετά τον τελικό του «αυτό είναι για τη λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο. Οι ερυθρόλευκοι με τη στάση τους εξέθεσαν στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης τον πάμπλο γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι.

Αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου, ο πάμπλο γκαρσία βουρκωμένος, είπε στην κάμερα της «αυτό το τρόπαιο είναι για την λάουρα, την οικογένεια μου, για όλο τον κόσμο του παοκ που πάντα πάμπλο γκαρσία. «είμαι ευγνώμων στην οικογένεια σαββίδη».

Posting Komentar

0 Komentar